Werken bij

Facilitor is een snelgroeiende organisatie met korte lijnen bestaande uit een klein team met gedreven en kundige collega’s in een informele sfeer. Facilitor is een organisatie die veel ruimte biedt voor nieuwe ideeën, inventieve inzichten en jou de ruimte geeft om je verder te ontwikkelen. Samen zorgen we dat we onze doelen bereiken.

Actuele vacatures

Helaas, op dit moment zijn er geen vacatures.

Facilitors aan het woord

Yustin Brand - Accountmanager

Werken bij Facilitor, is dat leuk.. Ja!
Het Facilitor-team is een gezellige en spontane club mensen die plezier hebben in hun vak en het product. Klanten zijn geen nummer én jij als medewerker ook niet. Daarnaast werk je bij Facilitor niet voor klanten, maar met klanten. Dat Facilitor onderdeel is van Aareon en de Aareal Bank zorgt er nog eens voor dat zaken op de achtergrond ook gewoon goed geregeld zijn. Dat geeft vertrouwen en zekerheid.

Suzan Wiegerinck - Consultant

Na al vele jaren als consultant werkzaam te zijn geweest in diverse sectoren, ben ik in 2015 in dienst gekomen bij Facilitor. Een bedrijf dat mij past als een warme jas. Ik werk in een fijn no-nonsense team, waarin wij samen streven naar het vinden van de juiste oplossingen voor onze klanten, met als voornaamste doel hun ‘business’ inzichtelijker en makkelijker te maken.

Word jij onderdeel van ons team?

Faciltor zit in het oude klooster in Enschede en bestaat uit experts met een passie om onze klanten te ondersteunen met de beste software en service. Wij hechten veel waarde aan een goede relatie met onze klanten op basis van partnership. Facilitor bestaat sinds 1988 en is actief in de wereld van facility management, service management en gebouwbeheer. Inmiddels wordt dit product door meer dan 250.000 gebruikers bij hun dagelijks werk benut. Facilitor is een kleine, informele maar professionele organisatie met grote ambitie. Het is onderdeel van de internationale Aareon Group (Europa’s grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven, outsourcing en consultancy).

 

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures. Een open sollicitatie met een motivatie stellen wij altijd op prijs en kunnen worden gericht aan vacatures@facilitor.nl.