Over ons

Facilitor is haar activiteiten gestart in 1988 met de ontwikkeling van een interactieve koppeling tussen AutoCAD-objecten en Oracle database. Begin jaren negentig zijn we betrokken geraakt bij Facility Management en bouwden we het eerste maatwerk FMIS. Medio negentiger jaren ontwikkelden we ons eerste standaard FMIS, Facilitor. In 1999 zijn we gestart met de versie 4i geheel gebaseerd op webtechnologie. We profileerden ons nadrukkelijker als een innovatief softwarehouse voor Facility Management en starten reeds in 2004 met SaaS (Software as a Service). Vanaf 2014 zijn we 100 % onderdeel van Aareon Nederland.

Visie
Voorop blijven lopen met de beste mensen, de beste software, inzet van state-of-the-art technologie en deze zinvol inzetten op basis van klantwensen, de eigen visie en kennis van processen. Het doel is altijd om organisaties in staat te stellen maximale efficiëntie te bereiken in hun (ondersteunende) processen.

Onderdeel van Aareon

Aareon is Europa’s marktleider op het gebied van softwaresystemen en consultancy voor de vastgoedmarkt. Haar bedrijfsactiviteiten richten zich op het optimaliseren van de door IT ondersteunende bedrijfsprocessen van kleine-, middelgrote- en grote vastgoedorganisaties. Hiertoe biedt Aareon een breed assortiment van producten en diensten die bestaat uit consultancyservices, softwareoplossingen, IT-diensten en ondersteuning.

Aareal Bank

Aareon AG is een volle dochter van de in Wiesbaden (Duitsland) gevestigde Aareal Bank. De Aareal Bank is een van de leidende internationale en in vastgoed gespecialiseerde banken. Zij richt zich op het segment van gestructureerde vastgoedfinanciering en consultancydiensten. Als de grootste dochter en markleider in Duitsland is Aareon van strategisch belang voor de Aareal Bank in de vastgoedindustrie.

MVO

Facilitor is onderdeel van Aareon. Aareon beschikt over het MVO-certificaat. Dit betekent dat Aareon voldoet aan de voorwaarden voor het verkrijgen van het MVO-certificaat en heeft op elk van de drie P’s (People, Planet en Profit) van het MVO goede praktijktoepassingen laten zien die passen bij de aard en omvang van het bedrijf en die bedragen aan de circulaire, inclusieve economie en samenleving. Wilt u graag weten wat Aareon doet op gebied van MVO, kijk dan op de MVO-app, deze is te downloaden in Google Play of de Apple App Store.

Sponsoring

Met Facilitor doen wij aan sociaalmaatschappelijke sportsponsoring, wij vinden het goed om betrokken te zijn bij onze medewerkers en hun sportclub, bewegen is gezond!

Wij sponsoren de volgende verenigingen:

Ook werken met Facilitor?

Vraag een gratis demo aan!