Improving FM together

Samen met onze klanten werken we aan Facilitor,
het standaard en complete Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS), dat volledig in de cloud draait.

Wat is een FMIS

Een FMIS is een Facilitair Management Informatie Systeem. Het is een softwaresysteem, wat volledig in de cloud draait, waarmee het gehele werkveld van Facility Management, Inkoop, IT Service-Management, Vastgoed en HRM kan worden ondersteund. Een FMIS kan handig inspelen op de verschillende wensen en behoeften vanuit de organisatie. Waar u ook bent, u heeft altijd inzicht in de dagelijkse ondersteunende processen binnen uw organisatie.

1988

Opgericht in

250187

Tevreden gebruikers

20

Enthousiaste experts

Waarom een FMIS?

Tijdens de drukte van een werkdag moet er veel geregeld worden, zoals het organiseren van vergaderingen, het ontvangen van bezoekers, een melding over een kapotte lamp of een inkoopaanvraag. En iedereen wil dit goed en snel geregeld hebben, zonder uitgebreide mails of telefoontjes over en weer, vanaf je werkplek, of als je onderweg bent vanaf je smartphone of tablet, waar of wanneer dan ook. Met behulp van een FMIS zijn alle betrokkenen binnen de organisatie, en bijvoorbeeld ook leveranciers buiten de organisatie, goed op de hoogte en hebben ze alle benodigde informatie tot hun beschikking. Ze zien zelf wat de status is van hun melding of welke actie zij moeten nemen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Correcte, eenduidige en actuele informatie is cruciaal om inzicht en overzicht te hebben. Met deze informatie kan worden bijgestuurd waar nodig om de efficiëntie en effectiviteit van uw dienstverlening te kunnen vergroten. Realtime informatie die op grafische wijze weergegeven kan worden in instelbare dashboards. Zo krijgt u de informatie waarmee u in één oogopslag ziet hoe uw afdeling op dit moment functioneert en of SLA’s gehaald worden.

Uitgelichte case

Nationaal Militair Museum

Op het noordelijke gedeelte van de voormalige vliegbasis Soesterberg staat het nieuwe Nationaal Militair Museum (NMM). Het NMM herbergt, naast een defensiebreed thematisch gedeelte, de collecties van het Legermuseum en het Militaire Luchtvaartmuseum. Op het grote buitenterrein zijn exposities en is ruimte voor evenementen.

Lees meer

  • Open en eerlijk advies
  • U betaalt voor wat u gebruikt
  • Makkelijk te koppelen
  • Up-to-date software

Waarom het FMIS van Facilitor?

Facilitor wordt meer dan 25 jaar dagelijks intensief gebruikt en voortdurend up-to-date gehouden. Daarom is het zowel proven technology als innovatief. Wij hebben hierbij de keuze gemaakt voor 100% gestandaardiseerde software, niet programmeren maar configureren dus. Het FMIS van Facilitor is modulair van opzet met meer dan 30 modules en biedt standaard software die u zelf kunt samenstellen. U bepaalt zelf van welke modules u gebruik maakt.

Blijft u voor specifieke processen liever gebruik maken van een huidig systeem? Ook geen probleem. Facilitor is makkelijk te koppelen, zo hebben wij al meer dan 2.500 koppelingen gerealiseerd met andere systemen en leveranciers.

Het FMIS van Facilitor is makkelijk in gebruik en toegankelijk op alle devices, waar u ook bent. Ons systeem wordt door onze ruim 250.000 gebruikers als gebruiksvriendelijk en intuïtief ervaren. Daarnaast sparren we voortdurend met klanten over nieuwe oplossingen, ontwikkelingen en succesvolle werkmethoden.  Zo wordt er twee keer per jaar voor onze klanten de Facilitor Usergroup Nederland georganiseerd. Wij organiseren deze dagen altijd samen met en bij een klant. Ook laten we graag onze klanten aan het woord over hun gebruik van het FMIS binnen de organisatie via een klantcase of klantvideo.

De organisatie achter het FMIS

Facilitor is haar activiteiten gestart in 1988 en bestaat uit één team van 20 enthousiaste strategen, consultants en developers. Facilitor is sinds 2014 onderdeel van Aareon B.V. Aareon is vertegenwoordigd in 7 Europese landen op 36 locaties en bedient met 1.500 medewerkers meer dan 3.000 vastgoedbedrijven. Aareon is een volle dochter van de in Wiesbaden (Duitsland) gevestigde Aareal Bank. De Aareal Bank is een van de leidende internationale en in vastgoed gespecialiseerde banken.

Kennismaken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.