Van Lanschot organiseert verder met Facilitor

Gepubliceerd op 9 oktober 2018.

In een overduidelijk ontspannen sfeer werd onlangs de nieuwe meerjarige overeenkomst tussen Facilitor en Van Lanschot bekrachtigd.

In een overduidelijk ontspannen sfeer werd op de bovenste etage van het kantoor van Van Lanschot aan de A10 de nieuwe meerjarige overeenkomst tussen Facilitor en Van Lanschot bekrachtigd door handtekeningen van Peter Ligtvoet, Manager Service Center ICF en CPO bij Van Lanschot en Peter Feij, directeur van Facilitor.

Na jaren van outsourcing wilde Van Lanschot samen met dochter Kempen & Co de regie over de ondersteunende diensten weer in eigen hand nemen om invulling te geven aan de samengevoegde serviceorganisatie.

Bij Kempen & Co werd de dienstverlening al naar tevredenheid met behulp van Facilitor ondersteund en het was dan ook een logische keus om ook in de nieuwe situatie gebruik te blijven maken van Facilitor. In de tweede helft van 2016 werden deze beide omgevingen met de medewerking van alle partijen samengevoegd en inmiddels draait de nieuwe organisatie nu al enige tijd naar tevredenheid.

Een mooi voorbeeld van de flexibiliteit van het FMIS FACILITOR, dat moeiteloos meebeweegt met iedere (re)organisatie.

Deel dit artikel

Ook werken met Facilitor?

Vraag een gratis demo aan!