KIEN kiest Facilitor als FMIS partner

Gepubliceerd op 5 september 2018.

Onlangs hebben Kien Facility Management en Facilitor hun bestaande samenwerking geformaliseerd met het ondertekenen van een partnerovereenkomst.

KIEN Facility Management, gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven, verzorgt op verschillende manieren facilitaire diensten voor zijn klanten en zet FACILITOR in om het geheel gestroomlijnd geautomatiseerd in goede banen te kunnen leiden. Omdat de dienstverlening van KIEN Facility Management zeer gevarieerd is, van integrated facility management (IFM) en managing agent tot partner, is een flexibel FMIS van groot belang. FACILITOR wordt in veel organisaties als FMIS ingezet, minder bekend is dat het voor verschillende facilitaire service providers feitelijk het ERP is. Door het SaaS-concept, het principiële open karakter, de gebruiksvriendelijkheid en de jarenlange praktijkervaring van het koppelen met ketenpartners in o.a. het facilitaire werkveld is  FACILITOR dé keus voor organisaties die zich al coördinerend, monitorend en adviserend middenin die keten bevinden.

De samenwerking van KIEN Facility Management en Facilitor stamt uit begin 2014 en met het toenemend aantal klanten is een partnerovereenkomst voor beide partijen aantrekkelijk geworden. In een nauwe samenwerking worden continu verbetering en verfijningen in de vele werkprocessen aangebracht, alles met als doel het de eindklanten zo zorgeloos mogelijk te maken. Onder de klanten bevinden zich onder andere de NS en de High Tech Campus van Eindhoven zelf.

Deel dit artikel

Ook werken met Facilitor?

Vraag een gratis demo aan!