Facilitor usergroup dag bij Rijkswaterstaat

Gepubliceerd op 9 oktober 2018.

Team Facilitor voor het pand van Rijkswaterstaat

Deze meeting werd gehouden bij Rijkswaterstaat, het uitvoerende agentschap van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in Nederland. Het thema van deze meeting was “applicatiebeheer”, waarbij verschillende klanten aan het woord kwamen en hun invulling aan applicatiebeheer en ervaringen uit de praktijk van het werken met FACILITOR deelden.

John van Doorn van Rijkswaterstaat, opende de dag, waarna Lizette van der Kraan van Quawonen en Dennis de Hue van Hogeschool Leiden hun praktijkverhalen met veel toewijding presenteerden.

Vanuit Facilitor was er een sparsessie gepland, in de vorm van een designlab. Dit is een platform voor multidisciplinaire samenwerking en creativiteit, gericht op het hoe en waarom van applicatiebeheer in FACILITOR.

Herman Nietvelt en Ciara Overmars van de RAI Amsterdam gaven een presentatie over hun afwijkende wensen in FACILITOR en hoe samen met Facilitor het planboard ontwikkeld is. Mayelle Tenhagen, student Facility Management, sloot de dag af met een introductie over haar afstudeeropdracht bij Facilitor.

De dames van Quawonen tijdens hun presentatie

Deel dit artikel

Ook werken met Facilitor?

Vraag een gratis demo aan!