Brightlands Chemelot Campus verlengt de inzet van FACILITOR

Gepubliceerd op 4 december 2018.

Brightlands Chemelot Campus in Geleen maakt sinds 2015 gebruik van Facilitor. Door een toename van de wensen en groei van de organisatie is de samenwerkings- en contractvorm recentelijk vernieuwd. Beide partijen kijken uit naar een duurzame voortzetting van de samenwerking.

Brightlands Chemelot Campus richt zich op het ontwikkelen van slimme materialen (voor de biomedische, automotive en verpakkingsindustrie) en duurzame chemische productieprocessen (hernieuwbaar, efficiënt en biobased). De ambitie is om wereldwijd bekend te worden als creatieve broedplaats voor toptalent en topindustrie, met 2.900 kenniswerkers en 1.000 studenten in 2023.

Het hart van de campus is Center Court, een ultramodern gebouw voor vergaderingen en conferenties. Hier werd in een gezellige setting het contract tussen Brightlands Chemelot Campus en Facilitor, in het bijzijn van alle betrokkenen, met een periode van 3 jaar verlengd.

Recent is er door Gerard Dessing, hoofdredacteur Facto Magazine een artikel gemaakt bij de Brightlands Chemelot Campus, waarin zij het gebruik van Facilitor toelichten. De klantcase lees je hier.

Alle betrokkenen waren aanwezig bij het ondertekenen van het contract. Op de voorgrond Bert Kip, CEO Brightlands Chemelot Campus (rechts) en Peter Feij, directeur Facilitor (links).

 

Deel dit artikel

Ook werken met Facilitor?

Vraag een gratis demo aan!