Usergroupdag bij MN

Gepubliceerd op 29 november 2018.

Afgelopen donderdag was er weer een FUN-dag van de Facilitor usergroup. Deze keer was de gastheer MN, één van de grootste pensioenuitvoerders en vermogensbeheerders van en voor Nederlandse pensioenfondsen.

Het thema was “ICT/IT Service Management en ITIL”. Er werd ingezoomd op de samenwerking tussen de afdelingen ICT en Facility Management en de combinatie van een FMIS en ITSM oplossing in één, Facilitor!

Demo tijdens de lunch

Rob van der Jagt en Arjan van Riet van MN gaven een presentatie over ITIL en de invulling hiervan in FACILITOR. René Ermers, Teamleider Dienstenplein van Provincie Noord-Brabant vertelde over zijn ervaring over de toegevoegde waarde van ICT en facilitaire voorzieningen in één systeem.

Na een heerlijke lunch werd er door Arjen van ‘t Klooster met veel passie een presentatie gegeven over MVO binnen MN. Tijdens deze presentatie kreeg iedereen een heerlijke zwambitterbal, met een vulling gemaakt van oesterzammen die gekweekt worden op het oude koffiedik van MN.

Rob van der Jagt en Paul van den Bold van MN gaven tijdens de lunch een demo/interface over hoe zij ITIL in FACILITOR hebben ingezet, hier was veel animo voor.

Sparsessie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We kijken terug op een geslaagde dag met veel leerzame momenten en willen MN bedanken voor hun gastvrijheid.

Deel dit artikel

Ook werken met Facilitor?

Vraag een gratis demo aan!