Steun aan de Bas van de Goor Foundation samen met Vip’83

Gepubliceerd op 9 oktober 2018.

Opbrengst van € 6.324,- wordt aan Bas overhandigd

Facilitor wordt gemaakt en ondersteund door mensen die fanatiek met het product en de klanten bezig zijn. Ook buiten het werk om zijn onze medewerkers actief bezig! Zo volleybalt onze Lead-developer Jos, al heel lang bij de Enschedese club Vip’83 die dit jaar, 35 jaar bestaat.

Ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan was er een geweldige feestdag waarbij de Bas van de Goor Foundation, van oud Olympisch volleybalkampioen Bas van de Goor, centraal stond. Deze stichting zet zich in voor sportende kinderen met diabetes. Bas, die zelf ook diabetes heeft, sprak in verschillende clinics over de invloeden van eten en stress op de bloedsuikerspiegel bij sporten, in de geruststellende wetenschap dat je ook met diabetes Olympisch kampioen kan worden.

Als blijk van waardering voor zowel Jos als dit goede doel deed Facilitor graag een duit in de lustrumzak. Aan het eind van deze geweldige dag kon de sportwethouder van Enschede namens Vip’83 een opbrengst van € 6.324,- aan Bas overhandigen! Op de site van de volleybalclub staat een uitgebreid verslag van deze onwaarschijnlijke feestdag.

Onze directeur -die zich de olympische finale nog goed herinnert- mocht op de foto met de grote sportheld Bas, een passend beeld van betrekkelijkheid en bescheidenheid. Het is mooi dat Facilitor dankzij Jos een steentje bij heeft kunnen dragen aan dit goede doel.

Onze directeur -die zich de olympische finale nog goed herinnert- mocht op de foto met de grote sportheld Bas

Deel dit artikel

Ook werken met Facilitor?

Vraag een gratis demo aan!