Miljoenste melding

Gepubliceerd op 9 oktober 2018.

Op 20 januari 2018 werd binnen het UWV, het uitvoeringsorgaan van onze werknemersverzekeringen, de miljoenste facilitaire melding in FACILITOR geregistreerd. Dat wilden we niet helemaal ongemerkt voorbij laten gaan.

Miljoenen

Zo was er tijdens de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in Utrecht in licht chaotische consternatie feestelijk gebak voor de bezoekende UWV-medewerkers, het functioneel beheerteam dat er voor zorgt dat Facilitor continu meebeweegt met de veranderende organisatie.

Facilitaire melding 1.000.000 was overigens niet de eerste miljoengrens die met FACILITOR werd gepasseerd. Met de reserveringen (inmiddels 4 miljoen) en bezoekers (ruim 5,5 miljoen) passeerde UWV die grens al jaren geleden, daarmee vergeleken zijn de 280.000 bestelaanvragen bescheiden te noemen. Wat wij dan weer tof vinden is dat ondanks deze voor de facilitaire wereld grote getallen de performance van het centrale systeem prima is.

Flexibel & zelfredzaam

Een organisatie als het UWV is altijd in beweging en is dus erg blij met een systeem dat in staat is al deze bewegingen soepel te volgen. In de meeste gevallen doet de organisatie dat overigens helemaal zelf, en dat zien wij dan weer graag.

Deel dit artikel

Ook werken met Facilitor?

Vraag een gratis demo aan!